logo
Forside Historie Hvad støtter vi Sådan søger du Hvem støtter os Sådan støtter du Om foreningen Links Nyheder Kontakt

Om Foreningen

Foreningen til Støtte for Mødre og Børn er en privat organisation, som over hele landet yder støtte til enlige forsørgere, som ikke har mulighed for hjælp fra det offentlige system - eller hvor hjælpen er utilstrækkelig. Foreningens historie går tilbage til 1905, og er stiftet i 1924, i sin nuværende form.

Hjælpen ydes som legater til helt konkrete formål. Disse legater giver modtagerne muligheder for at klare akutte problemer eller en tiltrængt opmuntring i forbindelse med f. eks. svær sygdom. Vi behandler ca. 2400 ansøgninger årligt.

Foreningens midler kommer for det meste gennem frivillige bidrag fra virksomheder, fonde og legater. Vi har desuden renteindtægter fra to legater tilknyttet Foreningen. Vi har også en række medlemmer, der via kontingent og frivillige bidrag tilsammen gør det muligt at imødekomme ca. 1.400 ansøgere årligt.

Ved siden af vore legater hjælper vi ansøgere med råd og vejledning omkring lovgivningen, om deres rettigheder eller andre muligheder for hjælp. Vi har også mulighed for at indstille til hjælp via andre fonde og legater, som vi har et tæt samarbejde med.

Foreningen bliver ledet af en ulønnet bestyrelse på 6 medlemmer og en lille medarbejderstab på 2, samt faste frivillige medarbejdere.


Sekretariat
Daglig leder: Marianne Brøndberg (mail: morbarn@mail.dk)

Administrativ medarbejder: Jonna Mahler

Projektmedarbejder: Jesper Pilegaard

 

 


 

Svendborggade 1, 3., lejl. 300 | 2100 København Ø | Tlf. 35 38 56 26 | kontakt@morbarn.info | CVR: 49897715