Sommerferieophold i Helsingør Ferieby

Sommerferie 2022

 

 

Sommerferie

Det glæder os, at vi med hjælp fra Arbejdsmarkedets Feriefond i år kan tilbyde dig og dine børn et sommerferieophold. Opholdet er i Helsingør Ferieby på toppen af Sjælland tæt på naturen og stranden. Foreningen til Støtte for Mødre og Børns familieferie er for børnefamilier med én voksen. Det er derfor ikke muligt at tage sin kæreste/samlever med på ferien.

 

Hvis I endnu ikke har planer for sommerferien, og jeres familie opfylder kravene for at kunne deltage, er dette måske noget for jer. 

 

Meld dig på ventelisten

Om opholdet

I Helsingør Ferieby får I jeres eget hus i rolige naturskønne omgivelser. Vi tilbyder sommerferieophold i Helsingør Ferieby i to perioder:

Hold 1 – uge 29:  Ankommer lørdag d. 16. juli og tager hjem lørdag d. 23. juli.

Hold 2 – uge 31: Ankommer lørdag d. 30. juli tager hjem fredag d. 6. august.

Husene

Husene i Helsingør Ferieby er indrettet med ét soveværelse med to køjesenge, så der kan sove fire. I stuen/alrummet kan der også sove to personer, da sofaen kan laves om til en behagelig dobbeltseng. 

Alle husene har et lækkert køkken – med opvaskemaskine, bad/toilet og en dejlig stue. Desuden har de deres egen terrasse, Wifi, TV og brændeovn. 

Med næsten alt inkl.

Ud over opholdet betaler vi selvfølgelig dine udgifter til transport til og fra Helsingør Ferieby. Vores aktiviteter – både i og udenfor feriebyen – er også gratis at deltage i. Du skal dog påregne, at I selv kommer til at bruge penge på kost. 

Aktiviteter

Der vil være aktiviteter for børn og voksne igennem hele ugen. I vil bl.a. have mulighed for at opleve bla. Kronborg Slot, Øresundsakvariet mv.

Indtægtsforhold

For at komme med på familieferien, skal du være på offentlig forsørgelse.  Det betyder at du modtager en af disse ydelser:

– Integrationsydelse
– Kontanthjælp
– Ledighedsydelse
– Ressourceforløb
– Uddannelseshjælp
– Førtidspension
– Dagpengemodtager/sygedagpenge

Derudover har du mulighed for at deltage, hvis dine indtægter (før boligstøtte og børnepenge (Børnetilskud, Børne-/Ungeydelse og Børnebidrag) ikke overstiger kontanthjælpsniveau (15.570 kr. om måneden før skat). Det er ikke muligt at deltage på ferien for SU modtagere.

Hvis du ikke opfylder kriterierne, kan vi desværre ikke tilbyde dig et sommerferieophold. Da vil du i stedet have mulighed for at søge vores legat til sommerferieaktiviteter.

 

Jobcenter siger OK

Da du som nævnt skal stå til rådighed for jobmarkedet, skal dit jobcenter give dig lov til at deltage i netværksferien. Derfor skal du kontakt din rådgiver og få din deltagelse godkendt. Dette er ikke tilfældet hvis du er på førtidspension.

 

Spørgeskema OK

Når du deltager i sommerferieopholdet, forpligter du sig til at deltage i en undersøgelse, som Arbejdsmarkedets Feriefond gennemfører. Hvert år besvarer alle de familier, som har været med på et af de mange forskellige ferieophold, der bliver arrangeret med hjælp af Arbejdsmarkedets feriefond, et spørgeskema. Her svarer man på spørgsmål om ens ferieoplevelser. Det foregår online og det tager ikke ret lang tid at gennemføre undersøgelsen.

For at gøre det nemt at gennemføre undersøgelsen, tager vi et par PC’ere med på ferien, og vores ferieværter hjælper dig gerne med at besvare undersøgelsen.