Sommerferie 2018

I samarbejde med Arbejdsmarkedets Feriefond tilbyder vi i år et antal sommerferieophold i henholdsvis Danlands Feriecenter Klinten i Faaborg og Folkeferiefondens Helsingør Ferieby. For at kunne komme i betragtning til at modtage et sommerferieophold, kræver det, at din skattepligtige indtægt ikke overstiger kontanthjælpsniveauet.

Du søger om at komme i betragtning til et af disse ophold, ved at udfylde og indsende et særligt ansøgningsskema, som du finder herunder.
\

Ansøgningsskema til Sommerferieophold

\
Din ansøgning skal være os i hænde senest fredag d. 18. maj. Hvis du kommer i betragtning til at modtage et ferieophold, får du svar senest d. 15. juni.

Vi afvikler ferierne i uge 28 og i uge 31. På skemaet beder vi dig markere, hvilke af de to ophold du og dine børn kan deltage i. Hvis du kan deltage i begge ophold, vælger vi, hvilket af de to ophold du bliver tilbudt. Hvis du foretrækker det ene tilbud over det andet, kan du skrive det i ansøgningen.

I uge 28 tilbyder vi et ophold i Helsingør Ferieby fra lørdag d. 7. juli til lørdag d. 14 juli.

I Helsingør Ferieby holder I ferie midt i skoven, men I er alligevel ikke langt fra stranden. I får jeres eget lille hus imellem træerne, hvor I kan nyde livet. I feriebyen er der også en masse gratis sjove aktiviteter hele ugen, som I kan vælge at deltage i. Dem kan du læse mere om her.

I uge 31 tilbyder vi et ophold i Danlands Feriecenter Klinten i Faaborg fra lørdag d. 28/7 til fredag d. 3/8.

Feriecenteret Klinten i Faaborg ligger lige ned til det vandet. Her får I jeres egen lejlighed, hvor I kan hygge jer, når I ikke nyder livet på stranden eller ved poolen. Her vil også være muligheder for at opleve Faaborg, og den sydfynske natur.

Betingelser for deltagelse i ferieopholdene

Ferieopholdene finansieres med hjælp fra Arbejdsmarkedets Feriefond, og betegnes som “netværksferie”. Med på ferien er der et par støttepersoner, som hjælper med de praktiske ting omkring jeres ophold, og som står til rådighed, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp i løbet af ugen. Desuden sørger støttepersonerne for at arrangere nogle aktiviteter, så som fællesspisning et par aftener, som I kan vælge at deltage i, i det omfang I har lyst dertil.

Vi afholder selvfølgelig dine rejseudgifter til og fra feriestedet, i det omfang det er muligt for os, men du skal som udgangspunkt selv betale for mad og drikke under hele opholdet.

Når du deltager i et af de tilbudte ferieophold, forpligter du dig til at deltage i en undersøgelse, når ferien er færdig, hvor du skal besvare en kort spørgeskemaundersøgelse.