ALLE BØRN HAR RET TIL ET GODT BØRNELIV

FRIVILLIG PÅ FAMILIELEJR 2021

 

 

Familielejr

Mange familier er stadig rigtigt hårdt ramt af Coronakrisen. Familierne er udkørte og trænger til at være sammen under positive rammer. 

Familiernes dagligdag er præget af meget få ressourcer og muligheder, og hvor såvel de voksne som børnene er præget af de mange fravalg og afsavn familiens liv i fattigdom giver.  Netværksferien er en mulighed for familierne for, at få et afbræk fra en hverdag, der ofte kan være svær samtidig med at børnene får mulighed for at komme tilbage i skole og fortælle om deres ferieoplevelser med familien. 

 Ferien tilbydes økonomisk vanskeligt stillede familier typisk med en forælder i familien.

Vi har brug for dig

Måske er du fabelagtig til at lave snobrød, tegne på sten eller arrangere en skattejagt? Eller også er du mere til sæbebobler, holde gang i et bål eller hyggesnak med børn på legepladsen? Vigtigst er dog, at du har respekt og forståelse for familiernes situation og har lyst til at støtte forældrene i, at skabe positive ferieminder med deres børn.

Det er en fordel, hvis du har prøvet det her før. Det kan være som spejderleder, frivillig på en ferielejr eller koloni eller noget helt andet. Det er et krav, at du skriver under på en frivilligaftale og giver tilladelse til, at vi indhenter børneattest. 

 

Hvor og hvornår?

Ferierne afholdes i Helsingør Ferieby, som har styr på meget af det praktiske. Som frivillig skal du være med til at skabe sjove aktiviteter sammen med familierne. 

  • Uge 30, lørdag d. 24-31. juli
  • Uge 31, lørdag d. 31. juli – fredag d. 6. august

Vi forventer, at du som udgangspunkt kan deltage alle dage enten i uge 30 eller 31, men hører også gerne fra dig, der har masser at byde ind med i et lidt mindre omfang.

 

Vil du høre mere?

Du har mulighed for at høre mere om muligheden for at blive frivillig på vores informationsmøde d. 9. juni kl. 16.30.

Send os en mail på kontakt@morbarn.info med dit navn,  og evt. lidt om dig selv, så modtager du en invitation til informationsmødet.  i håber, at der vil være mulighed for at mødes fysisk, men er selvfølgelig også klar med en mere digital version.