Bliv bestyrelsesmedlem i Foreningen til Støtte for Mødre og Børn
– så bidrager du til, at alle forældre støttes i skabe rammen for deres børns barndom.

Voksne, der står alene med forældreansvaret, er sårbare overfor både udefrakommende kriser og kriser i familier. Som enlig far eller mor er du mere sårbar overfor sygdom, tab af arbejde og udfordringer med børnene ligesom en pandemi kan ramme uventet hårdt.

Vi ved, at enlige forældre løber maraton hver eneste dag; – og mange af vores brugere har en svær startopstilling i form af arbejdsløshed, begrænset netværk, sygdom, fysisk eller psykisk overgreb og/eller misbrug. Vi har stor respekt for deres vilje til at få tingene til at hænge sammen, og skabe en god ramme omkring deres børns barndom.

I Foreningen til Støtte for Mødre og Børn støtter vi far eller mor via rådgivning og vejledning, legatuddeling samt familielejr. Vi har en omsætning på over 6 mio. kr. årligt, hvoraf over 4 mio. kr. uddeles i legater. Vi er en lille forening med over 100 års historie, som står overfor en større udviklingsopgave strategisk, organisatorisk og ift. vores tilbud til familierne.  Læs mere om vores foreningen her. 

Hvad kræver det?
Som medlem af bestyrelsen er det et krav, at du er medlem af foreningen. Du skal derudover have tid og lyst til at kunne deltage i ca. 6 bestyrelsesmøder om året inkl. et dagseminar. Du må forvente, at du skal afsætte 1-2 times forberedelse pr. møde.

Hvem er vi?
Bestyrelsen er bredt sammensat med forskellige baggrunde og fagligheder. Der er ingen af os, der kan det hele, men sammen kan vi det meste af det. Til vores kommende generalforsamling har vi tre ledige pladser, hvor to er bestyrelsespladser og én er en suppleantplads.

Vi leder derfor efter bestyrelsesmedlemmer, der fx har erfaring med:

  • Økonomi og regnskab
  • Ledelse – gerne fra en privat virksomhed
  • Socialt arbejde fx via en social- og/eller børnefaglig baggrund
  • Frivillighed og frivilligt socialt arbejde
  • Virksomhedssamarbejde og CSR-arbejde
  • At stå alene med forældreansvaret.

Hvis du har lyst til at høre mere, så skriv eller ring til vores formand Anders Solbjerg Sørensen på ass@morbarn.info eller tlf. 2818 8242, hvis du har lyst til at høre mere.

Vi glæder os til at høre fra dig.