Bliv medlem

Mener du – ligesom vi – at socialt og økonomisk udsatte forsørgere også skal have mulighederne for at være noget for deres børn for herigennem at sikre barnet en tryg opvækst, så hjælp os med at gøre en forskel!

Foreningen til Støtte for Mødre og Børn er meget afhængigt af bidrag fra vore medlemmer. Vi modtager hvert år mange donationer, som vi glædeligt bruger på at gøre en aktiv forskel for de udsatte forsørgere, vi arbejder for. Men vi har brug for medlemmer, der har lyst til at støtte vores sociale arbejde, og til at være med til at skabe rammerne for et godt børneliv.

Hvert nyt medlem, giver os endnu bedre mulighed for at udføre vores arbejde. Det kan være, at sørge for at et allerede stramt budget ikke falder fra hinanden, på grund af en ekstraordinær elregning, yde en bred social-faglig rådgivning, eller bruge de timer i telefonen omkring borgeres rettigheder, der skal til, for at kommunen eller skolen rent faktisk giver børn af udsatte forældre den computer som de skal bruge for at kunne deltage i skolearbejdet.

Som medlem af Foreningen bestemmer du selv dit eget engagement. Vores medlemmers årlige bidrag muliggør meget af vores arbejde, og giver os et fundament, der er nødvendigt for, at vi kan kæmpe for de udsatte forsørgere og tale deres sag. Din interesse og din økonomiske støtte giver os muligheden for at hjælpe, og medvirker til at skabe grundlaget for foreningens virke.

Som medlem af foreningen betaler du årligt et kontingent. I 2017 er kontingentet kr. 200,- men mange yder årligt et fast ekstra bidrag oven i.

VIGTIGT
Medlemmer af Foreningen til Støtte for Mødre og Børn kan IKKE gøres til modtagere af Foreningens legater.