Efterårsferie 2019

Savner du noget at lave sammen med dine børn i efterårsferien? I samarbejde med Arbejdsmarkedets Feriefond tilbyder vi i år et antal 7 dages ophold i efterårsferien – fra lørdag d. 12/10 til lørdag d. 19/10 – i Helsingør Ferieby. Her får I jeres eget feriehus midt i naturen med plads til seks personer.

I kan hygge jer sammen i huset, når I ikke deltager i en af de mange aktiviteter, som bliver arrangeret specielt til jer. Her vil også være mulighed for at opleve Helsingør og de mange spændende historiske seværdigheder.

For at kunne komme i betragtning til at modtage et ophold i Helsingør Ferieby, kræver det, at din skattepligtige indtægt ikke overstiger kontanthjælpsniveau, og at du får tilladelse til at deltage fra dit jobcenter, i fald du skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Du kan ikke deltage i opholdet, hvis du har været på et af vores ophold i Faaborg eller Søndervig i år.

Du søger om at komme i betragtning til et af disse ophold, ved at udfylde og indsende et særligt ansøgningsskema, som du finder herunder.

7

Ansøgningsskema til efterårsferieophold

/

Din ansøgning skal være os i hænde senest d. 1. september. Hvis du kommer i betragtning til at modtage et ferieophold, får du svar senest fredag d. 20. september.

Betingelser for deltagelse i ferieopholdene

Ferieopholdet finansieres med hjælp fra Arbejdsmarkedets Feriefond, og betegnes som “netværksferie”. Med på ferien er der et par støttepersoner, som hjælper med de praktiske ting omkring jeres ophold, og som står til rådighed, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp i løbet af ugen. Desuden sørger støttepersonerne for at arrangere nogle aktiviteter, så som fællesspisning et par aftener, som I kan vælge at deltage i, i det omfang I har lyst dertil.

Vi afholder selvfølgelig dine rejseudgifter til og fra feriestedet, i det omfang det er muligt for os, men du skal som udgangspunkt selv betale for mad og drikke under hele opholdet.

! BEMÆRK ! Du kan ikke medbringe husdyr på opholdet.

Når du deltager i et af de tilbudte ferieophold, forpligter du dig til at deltage i en undersøgelse, når ferien er færdig, hvor du skal besvare en kort spørgeskemaundersøgelse.