Engager dig

Sådan kan du hjælpe
Meld dig ind
Bliv medlem

1. Meld dig ind i Foreningen

Som medlem af Foreningen til Støtte for Mødre og Børn, er du med til at sende et tydeligt signal om, at alle børn hare ret til et godt liv, og hvor vigtigt vores arbejde er, for udsatte børnefamilier.

Vi er en demokratisk Forening, og vores bestyrelse vælges af vores medlemmer på den årlige generalforsamling. Som medlem får du altså direkte indflydelse på vores arbejde. 

Foreningens medlemmer betaler et årligt kontingent på 200 kroner, som opkræves i begyndelsen af februar.

 

Støt os med din tid

2. Arbejd som frivillig

Som frivillig medarbejder i Foreningen til Støtte for Mødre og Børn gør du en forskel for udsatte forsørgere i Danmark. 
Du kommer til at arbejde med en række forskellige opgaver, indenfor rådgivning/vejledning og sagsbehandling. Sammen tilrettelægger vi dine opgaver, så de passer ind i din hverdag. Du vil have stor indflydelse på de opgaver du udfører hos os.

Frivillige stillinger i Foreningens slås op på vores hjemmeside, og du kan se dem via. knappen herunder. Hvis du ikke ser en stilling, der passer til dig, er du velkommen til at kontakte os

testamente

3. Tag os med i dit testamente

Ved at betænke Foreningen til Støtte for Mødre og Børn i dit testamente, hjælper du med at skabe en fremtid for børn, som vokser op i udsatte familier. Hvis du vælger, at donere en del af din arv til Foreningen til Støtte for Mødre og Børn har du mulighed for at oprette et testamente helt gratis. I mange tilfælde kan du gøre dette, uden at det reducerer det beløb, du efterlader til dine øvrige arvinger, på grund af de danske arveafgiftsregler.

På Dokument 24’s hjemmeside, kan du læse mere om, hvordan du opretter et testamente og du kan få gratis juridisk rådgivning derom. Hvis du allerede nu ved, at du vil testamentere en del af din arv til Foreningen til Støtte for Mødre og Børn, kan du gå direkte til oprettelsen af testamentet – så gør du dit for, at alle børn i Danmark får en fair chance i livet.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvilken forskel din arv vil gøre.

Del

4. Spred budskabet

Ved at følge os på sociale medier, hjælper du med at sprede vores budskab til flere – både de som kunne have brug for et legat og/eller rådgivning, og de som måske kunne tænke sig at støtte vores arbejde.