Frivillig på familielejr

 

Vi skal som regel ingenting i sommerferien, så det er en meget lang sommerferie, som giver frustration jo længere henne i ferien vi kommer. Andre børn i gården er i sommerhus (..) Så der er MEGET stille. Vi var på ferie sidste år i Helsingør.

Det var en god oplevelse, selvom min søn (..) slet ikke ville mødes med de andre familier til at begynde med. Han var med til at lave bål og tog sig af en af de helt små drenge. Sikke en forskel.
Mor, der deltog i familielejren med sin søn i 2020.

 

Gode ferieminder

Vi støtter forældre, der står alene med deres børn, i at skabe gode barndomsminder, – også i sommerferien. Mange af familiernes hverdag er præget af fravalg og en følelse af at stå udenfor fællesskabet. Familielejren er en mulighed for at give familierne en afbræk fra en hverdag, der ofte er svær samtidig med at børnene får mulighed for at komme tilbage i skole og fortælle om deres sommerferie med familien.


Vi har brug for dig
Måske er du fabelagtig til at lave snobrødsdej, tegne på sten eller arrangere en skattejagt? Eller også er du mere til sæbebobler, holde gang i et bål eller hyggesnak med børn og voksne på legepladsen? Vigtigst er dog, at du har respekt og forståelse for familiernes situation og har lyst til at støtte forældrene i, at skabe positive ferieminder med deres børn.

Det er en fordel, hvis du har prøvet det her før, men det er ikke et krav. Det kan være du har været spejderleder eller frivillig på en ferielejr, eller noget helt andet.

 

 

Praktisk information

Hvor og hvornår?

Ferierne afholdes i Helsingør Ferieby, som har styr på meget af det praktiske. Som frivillig skal du være med til at skabe sjove aktiviteter med familierne. 

Som frivillig deltager du i aktiviteterne primært om eftermiddag og tidlig aften:

  • Uge 29, lørdag d. 16-23. juli
  • Uge 31, lørdag. 30. juli til fredag d. 5. august.

 

 

Vil du høre mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at blive frivillig, så send os et par linjer om dig selv på kontakt@morbarn.info

Vi forventer, at du som udgangspunkt kan deltage alle dage enten i uge 29 eller 31, men hører også gerne fra dig, der har masser at byde ind med i et lidt mindre omfang.

Der vil være enkeltværelse inkl. morgenmad til frivillige der deltager samt diæter.