Familieferie 2023

BLIV FRIVILLIG

 

 

Frivillig på familieferie

Vil du være med til at skabe gode ferieminder for forældre der er alene med deres børn?

Måske er du fabelagtig til at lave snobrød, tegne på sten eller arrangere en skattejagt? Eller også er du mere til sæbebobler, holde gang i et bål eller hyggesnak med børn på legepladsen? Vigtigst er dog, at du har respekt og forståelse for familiernes situation og har lyst til at støtte forældrene i, at skabe positive ferieminder med deres børn.

Det er en fordel, hvis du har prøvet det her før. Det kan være som spejderleder, frivillig på en ferielejr eller koloni eller noget helt andet. Det er et krav, at du skriver under på en frivilligaftale og giver tilladelse til, at vi indhenter børneattest. 

Vi støtter forældre, der står alene med deres børn, i at skabe gode barndomsminder. Familieferien er en mulighed for at give familierne et afbræk fra en hverdag, der ofte er svær samtidig med at børnene får mulighed for at komme tilbage i skole og fortælle om deres sommerferie med familien.

Infomøde og frivillig kursus

Vi afholder infomøde for alle nye frivillige tirsdag d. 18. april kl. 17.00 på Bygmestervej 10, 1.sal, 2400 København NV., hvor du kan høre mere om det at være frivillig på vores familieferie og finde ud af om det er noget for dig.

Derudover vil der være frivillig kursus for alle frivillige der deltager på familieferien tirsdag d. 6. juni kl. 17.00. 

Praktisk info

Ferierne afholdes i Helsingør Ferieby, som har styr på meget af det praktiske. Som frivillig skal du være med til at skabe sjove aktiviteter sammen med familierne og hjælpe med små praktiske opgaver.  Vi er afsted i 2 uger: 

  • Uge 29, lørdag d. 15-22. juli (Vi mangler ikke frivillige til denne uge, men du er velkommen til at skrive til os og komme på venteliste til uge 29, hvis du ikke kan deltage i uge 30)
  • Uge 30, lørdag d. 22- 29. juli.

Vi forventer, at du som udgangspunkt kan deltage alle dage enten i uge 29 eller 30, men hører også gerne fra dig selvom du ikke kan deltage hele ugen.

Under familieferien bor du sammen med de andre frivillige på Helsingør Vandrehjem på enkeltværelse med eget bad og toilet. Vandrehjemmet ligger 10 minutters gang fra Helsingør Ferieby. Du vil modtage diæter for de måltider, som du ikke spiser i feriebyen. Vi dækker dine transportudgifter. 

Vil du med som frivillig?

Så send en mail til vores medarbejder Susanne Bach Rasmussen på kontakt@morbarn.info eller ring på telefon
35 38 56 26.