Engager dig

Meld dig ind

Som medlem sender du et tydeligt signal om, hvor
vigtigt vores arbejde er, for udsatte børnefamilier.

Dine oplysninger

Indmeldelsesformular

Kontingent

Dit medlemskab er først gyldigt, når du har betalt det årlige kontingent på 200 kroner.

Du kan indbetale det vha. MobilePay: 58651 eller du kan overføre det til vores konto i Danske Bank: Reg.nr.: 1551, Kontonr.: 000 302 0371. Husk endelig at anføre dit navn, når du foretager en betaling.

Meld dig ind

Vil du være medlem?

Som medlem af Foreningen til Støtte for Mødre og Børn, er du med til at sende et tydeligt signal om, hvor vigtigt vores arbejde er, for udsatte børnefamilier. Vi er en demokratisk Forening, og vores bestyrelse vælges af vores medlemmer på den årlige generalforsamling. Som medlem får du altså direkte indflydelse på vores arbejde. 

Når du melder dig ind er du også med til at støtte op om vores mål om, at blive optaget på listen af fonde og foreninger, der er godkendte til at modtage skattefri donationer under Ligningslovens §8A, hvilket giver en lang række fordele, som vil gøre nogle aspekter af Foreningens arbejde meget nemmere.

Da vi modtager mange henvendelser hver eneste dag, kan du opleve en lille forsinkelse, fra du indsender dine informationer, til du hører fra os.

Bruger du vores ydelser

Medlemsskab af Foreningen til Støtte for Mødre og Børn har ingen indflydelse på, om du kan benytte dig af vores ydelser. Du opnår altså ingen fordele eller fortrinsrettigheder som medlem af Foreningen, sammenlignet med borgere, som ikke er medlem.

Vedtægter

Som medlem af Foreningen bør du sætte dig ind i vores vedtægter. Du kan hente dem herunder.

Generalforsamling

Når du er medlem af Foreningen, bliver du inviteret til at deltage i Foreningens årlige general-forsamling, der finder sted i juni måned. Invitationen sender vi til din e-mailadresse.