Julehjælp 2018

Igen i år uddeler vi julehjælp til trængende familier. På denne side finder du det ansøgningsskema, som du skal bruge, når du søger om at modtage julehjælp fra Foreningen til Støtte for Mødre og Børn. Desuden finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, som du måtte have omkring julehjælpen.

Vi arbejder på højtryk for at besvare den overvældende mængde ansøgninger, som vi har modtaget, fra familier som ønsker at komme i betragtning til at modtage Julehjælp fra Foreningen, og vi regner med, at alle har fået svar senest tirsdag d. 18. december.

Af denne grund må vi desværre også lukke for at modtage flere ansøgninger om Julehjælp. Ansøgninger som vi modtager efter fredag d. 14. december kl. 12:00 vil derfor ikke kunne komme i betragtning til at modtage Julehjælp i år.
_

Ansøgningsskema til julehjælp

_
Du kan sende din ansøgning med posten, men det er nemmere for både
dig og os, hvis du sender den med e-mail til: kontakt@morbarn.info
_

 

 • Du kan søge om at modtage julehjælp fra Foreningen til Støtte for Mødre og Børn, hvis du er bosat i Danmark, og har børn, som endnu ikke er fyldt 18 år. Vi hjælper fortrinsvist socialt og økonomisk udsatte familier, som ikke har råd til at holde jul, hvis de ikke får støtte – f. eks. fra Foreningen.
  _
 • For at søge om at modtage julehjælp fra Foreningen til Støtte for Mødre og Børn, skal du udfylde og indsende vores ansøgningsskema.
  _
  Sammen med skemaet skal du sende din årsopgørelse 2017 (PDF versionen), din seneste lønseddel/udbetalingsmeddelelse, og dokumentation for, at du modtager Børnetilskud* – sidstnævnte i form af en kontoudskrift fra din netbank, hvoraf posteringen fremgår.
  _
  * Hvis du er gift eller samboende modtager du ikke Børnetilskud. Da skal du i stedet sende årsopgørelsen 2017 og lønseddel/udbetalingsmeddelelse for både din partner og dig selv.
  _
 • Det er en rigtig god ide, at søge julehjælpen tidligt – det giver os god tid til at behandle din ansøgning, og du får ro i sjælen.
  _
  Du kan sende din ansøgning allerede i dag.
  _
 • Julehjælpen består af et kontant beløb, som vi indbetaler til din konto. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til. Du ved bedre end os, hvordan I får en dejlig jul, men nogle ideer kunne være; julemad, en pakkekalender, et træ eller julegaver til børnene._
  Vi kan desværre ikke på nuværende tidspunkt fortælle dig, hvor stort et beløb der er tale om, da det afhænger af, hvor mange ansøgninger vi modtager, og hvor mange penge vi får indsamlet til uddelingen af julehjælp.
  _
 • Da vi traditionelt modtager mange ansøgning om at modtage julehjælp, må du forvente, at sagsbehandlingen tager længere tid end almindeligt. Selv hvis du søger i god tid, kan der godt mere end fire uger, til du får svar.
  _
 • Hvis du modtager julehjælp fra Foreningen, vil du få beløbet udbetalt i december måned.
  _

Hold øje med din e-mail!

Du får besked på din e-mail, når vi har behandlet din ansøgning om at modtage Julehjælp fra Foreningen.

Vi sender dig også en e-mail, hvis vi har spørgsmål til din ansøgning, eller hvis vi mangler nogle af de dokumenter, som vi beder dig om at sende.