Kontakt os

Hold dig ikke tilbage!
Send en beskedSøg støtte
Tag kontakt

Du kan altid skrive til os!

Hvis du har spørgsmål vedrørende din egen situation eller din ansøgning, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Hvis din forespørgsel ikke er akut, er det dog næsten altid bedst at skrive til os, Vi er et lille sekretariat, og i perioder kan det være svært at fange os på telefonen. 

Hvis du har spørgsmål til en aktuel legatansøgning eller til vores legater generelt, vil vi gerne hjælpe dig med et svar. Til højre har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål om vores legater, som måske også kan give dig det svar du søger. Hvis det ikke besvarer dit spørgsmål, hører vi gerne fra dig.

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvornår får jeg svar på min ansøgning

Vi arbejder så hurtigt vi kan på at behandle din legatansøgning. Der kan desværre i perioder være en svartid på 8 uger, fra vi har modtaget din ansøgning. 

Hvem kan søge foreningens legater

Foreningen uddeler legater, til forældre der er alene med deres børn eller er gravid.

For at modtage et legat, skal du have børn under 18 år. Det er ikke et krav, at børnene har bopælsadresse hos dig. 

Selvom vores navn antyder noget andet, kan fædre også søge om at modtage vores legater.

Hvor ofte kan jeg søge et legat

Du kan i princippet søge om at modtage et legat, så ofte du vil. Men der er desværre rigtig mange familier, som har brug for vores hjælp, og vi prioritere så vidt muligt, at hjælpe så mange som muligt. 

Hvornår skal jeg søge

Det er en rigtig god ide at søge vores legat i god tid. Hvis du ved, at du får brug for hjælp til at holde eksempelvis jul eller en konfirmation. 

Kan jeg søge et legat vha. post/e-mail

Har du udfordringer med at benytte Foreningens online ansøgningsportal, vil vi bede dig kontakte os i vores telefontid og vi vil hjælpe dig med at lave en ansøgning.  

E-mail

Send en besked

Telefon & E-mail

35 38 56 26
kontakt@morbarn.info

Telefontider

Man-Torsdag: 10 – 12

Adresse

Bygmestervej 10, 1. sal
2400 København NV