Søg støtte

Sådan søger du

Her på siden kan du læse om, hvordan du søger Foreningens legater. Før du går videre til ansøgningsportalen, er det god idé, at du ser denne side igennem. Her finder du svar på mange af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet omkring vores legatuddeling og processen omkring den. 

Legater

Sådan søger du

u

1 .Kan vi hjælpe

Foreningen uddeler legater til mange forskellige formål. Før du søger, bør du undersøge, om det du gerne vil have hjælp til, er noget, som vi kan hjælpe med.

Vores legater er relativt små, og ligger typisk på 1 – 5.000 kr. Kontakt os hellere, hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig.

i

2. Forbered dig.

Når du søger vores legater, skal du som minimum medsende din  seneste årsopgørelse og din seneste udbetalingsmeddelelse eller lønseddel. Du skal også udfylde et budget.

Alle filer du sender skal være i PDF format! 

l

3. send din ansøgning

Når du er klar til at udfylde din legatansøgning, skal du benytte vores ansøgningsportal, som du kommer til via knappen herunder. 

Når vi har modtaget din ansøgning, sender vi en kvittering til dig, med dit journalnummer. Dette nummer skal du oplyse, hvis du kontakter os omkring din ansøgning.

4. Vent på svar

Når du har sendt din ansøgning, er der ikke andet at gøre, end at vente, til du får svar. Du skal normalt forvente op til fire ugers behandlingstid på din ansøgning.

Hvis der er en god grund til, at du ikke kan vente så længe, skal du kontakte os via formularen på 'Kontakt' siden og høre, om vi kan fremskynde behandlingen af din ansøgning.

Praktisk information

Hvor og hvornår?

Ferierne afholdes i Helsingør Ferieby, som har styr på meget af det praktiske. Som frivillig skal du være med til at skabe sjove aktiviteter med familierne. 

Som frivillig deltager du i aktiviteterne primært om eftermiddag og tidlig aften:

  • Uge 29, lørdag d. 16-23. juli
  • Uge 31, lørdag. 30. juli til fredag d. 5. august.

 

 

Vil du høre mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at blive frivillig, så send os et par linjer om dig selv på kontakt@morbarn.info

Vi forventer, at du som udgangspunkt kan deltage alle dage enten i uge 29 eller 31, men hører også gerne fra dig, der har masser at byde ind med i et lidt mindre omfang.

Der vil være enkeltværelse inkl. morgenmad til frivillige der deltager samt diæter.