Sommerferieophold i Helsingør Ferieby

Sommerferie 2021

 

 

Sommerferieophold

Det glæder os, at vi med hjælp fra Arbejdsmarkedets Feriefond i år kan tilbyde dig og dine børn et sommerferieophold. Opholdet er i Helsingør Ferieby på toppen af Sjælland tæt på naturen og stranden. 

 

Hvis I endnu ikke har planer for sommerferien, og jeres familie opfylder kravene for at kunne deltage, er dette måske noget for jer. 

 

Ansøgningsfristen er udløbet

Om opholdet

I Helsingør Ferieby får I jeres eget hus i rolige naturskønne omgivelser. Vi tilbyder sommerferieophold i Helsingør Ferieby i to perioder:

Hold 1:  ankommer lørdag d. 24. juli og tager hjem lørdag d. 31. juli.

Hold 2: ankommer lørdag d. 31. juli tager hjem fredag d. 6. august.

Når du søger om et ferieophold, må du meget gerne skrive i din ansøgning, hvis du kun har mulighed for at deltage på det ene eller andet hold. Vi kan ikke tilbyde et ferieophold udenfor disse to perioder.

Husene

Husene i Helsingør Ferieby er indrettet med ét soveværelse med to køjesenge, så der kan sove fire. I stuen/alrummet kan der også sove to personer, da sofaen kan laves om til en behagelig dobbeltseng. 

Alle husene har et lækkert køkken – med opvaskemaskine, bad/toilet og en dejlig stue. Desuden har de deres egen terrasse, Wifi, TV og brændeovn. 

Med næsten alt inkl.

Ud over opholdet betaler vi selvfølgelig dine udgifter til transport til og fra Helsingør Ferieby. De fleste af vores aktiviteter – både i og udenfor feriebyen – er også gratis at deltage i. Du skal dog påregne, at I selv kommer til at bruge penge på kost.

Aktiviteter

Der vil være aktiviteter for børn og voksne igennem hele ugen. Aktiviteterne vil være organiserede for mindre grupper, således vi ikke udsætter hinanden for udnødvendige risici ovenpå Coronakrisen. Herudover har I også mulighed for at opleve bla. Kronborg Slot, Øresundsakvariet og Louisiana.

Indtægtsforhold

I lighed med de senere år, er det en betingelse for at deltage, at du lever på kontanthjælpsniveau, og at du står til rådighed for arbejdsmarkedet. Opholdet er altså for familier, hvis indtægtsgrundlag før boligstøtte og børnepenge (Børnetilskud, Børne-/Ungeydelse og Børnebidrag) ikke overstiger kontanthjælpsniveau, som er kr. 15.355 om måneden før skat.

Du kan deltage i ferieopholdet, hvis du er på en af de følgende ydelser:

– Deltidsforsikret dagpengemodtager
– Integrationsydelse
– Kontanthjælp
– Ledighedsydelse
– Ressourceforløb
– Uddannelseshjælp

Hvis du ikke opfylder disse kriterier, kan vi desværre ikke tilbyde dig et sommerferieophold. Da vil du i stedet have mulighed for at søge vores legat til sommerferieaktiviteter.

Jobcenter siger OK

Da du som nævnt skal stå til rådighed for jobmarkedet, skal dit jobcenter give dig lov til at deltage i netværksferien. Derfor skal du henvende til din rådgiver og få din deltagelse godkendt.

 

Spørgeskema OK

Når du deltager i sommerferieopholdet, forpligter du sig til at deltage i en undersøgelse, som Arbejdsmarkedets Feriefond gennemfører. Hvert år besvarer alle de familier, som har været med på et af de mange forskellige ferieophold, der bliver arrangeret med hjælp af Arbejdsmarkedets feriefond, et spørgeskema. Her svarer man på spørgsmål om ens ferieoplevelser. Det foregår online og det tager ikke ret lang tid at gennemføre undersøgelsen.

For at gøre det nemt at gennemføre undersøgelsen, tager vi et par PC’ere med på ferien, og vores ferieværter hjælper dig gerne med at besvare undersøgelsen.