Sommerferie 2019

I samarbejde med Arbejdsmarkedets Feriefond tilbyder vi igen i år et antal ferieophold i skolernes sommerferie. I år tilbyder vi ophold i to af Danlands dejlige feriecentre: Feriecenter Klinten i Faaborg og Feriecenter Søndervig, der ligger i Vestjylland.

For at kunne komme i betragtning til at modtage et sommerferieophold, kræver det, at din skattepligtige indtægt ikke overstiger kontanthjælpsniveau, og at du får tilladelse til at deltage fra dit jobcenter, i fald du skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet.

Du søger om at komme i betragtning til et af disse ophold, ved at udfylde og indsende et særligt ansøgningsskema, som du finder herunder.
\

Ansøgningsskema til Sommerferieophold

\
Din ansøgning skal være os i hænde senest onsdag d. 5. juni (Grundlovsdag). Hvis du kommer i betragtning til at modtage et ferieophold, får du svar senest d. 22. juni.

Vi afvikler ferierne i uge 27 og 28. På skemaet beder vi dig markere, hvilke af de to ophold du og dine børn kan deltage i. Hvis du kan deltage i begge ophold, vælger vi, hvilket af de to ophold du bliver tilbudt. Hvis du foretrækker det ene tilbud over det andet, kan du skrive det i ansøgningen.

I uge 27 tilbyder vi et ophold i Danlands Feriecenter Klinten i Faaborg fra lørdag d. 29. juni til fredag d. 5 juli.

Feriecenteret Klinten i Faaborg ligger lige ned til det vandet. Her får I jeres egen lejlighed, hvor I kan hygge jer, når I ikke nyder livet på stranden eller ved poolen. Her vil også være muligheder for at opleve Faaborg, og den sydfynske natur.

Danland Fåborg
Klinte Alle 1
5600 Faaborg
Danmark

Læs mere om Danland Feriecenter Klinten.

I uge 28 tilbyder vi et ophold i Danlands Feriecenter Søndervig i Vestjylland fra lørdag d. 6. juli til fredag d. 12. juli.

Søndervig Feriecenter ligger midt i klitterne kun få kilometer fra Ringkøbing i Vestjylland. Her får I jeres egen ferielejlighed, hvor I kan slappe af, når I ikke er ude og opleve det fascinerende Vesterhav, eller nyder livet i badelandet.

Danland Søndervig
Lodbergsvej 245
6950 Ringkøbing
Danmark

Læs mere om Danlands Feriecenter Søndervig.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i – eller ikke bliver tilbudt – et af disse ophold, har du i stedet mulighed for at søge om et ophold i efterårsferien senere på året. I uge 42 tilbyder vi nemlig en række ophold i Helsingør Ferieby på Sjælland. Her vil I blive tilbudt et hus midt i naturen, og der arrangeres en række aktiviteter hele ugen. 

Betingelser for deltagelse i ferieopholdene

Ferieopholdene finansieres med hjælp fra Arbejdsmarkedets Feriefond, og betegnes som “netværksferie”. Med på ferien er der et par støttepersoner, som hjælper med de praktiske ting omkring jeres ophold, og som står til rådighed, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp i løbet af ugen. Desuden sørger støttepersonerne for at arrangere nogle aktiviteter, så som fællesspisning et par aftener, som I kan vælge at deltage i, i det omfang I har lyst dertil.

Vi afholder selvfølgelig dine rejseudgifter til og fra feriestedet, i det omfang det er muligt for os, men du skal som udgangspunkt selv betale for mad og drikke under hele opholdet.

Når du deltager i et af de tilbudte ferieophold, forpligter du dig til at deltage i en undersøgelse, når ferien er færdig, hvor du skal besvare en kort spørgeskemaundersøgelse.