Om os

Ledige stillinger
At arbejde i Foreningen

Vil du arbejde hos os?

Her på siden kan du se eventuelle ledige stillinger. Foreningen tager som udgangspunkt ikke imod uopfordrede ansøgninger.

Hvis du er interesseret i at lave frivilligt arbejde i Foreningen, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan sende os en besked/e-mail eller ringe til os. 

Det er desuden muligt at komme i praktik hos Foreningen til Støtte for Mødre og Børn. Kontakt sekretariatet, hvis du er interesseret heri. Dette skal ske i samarbejde med dit jobcenter.

 

Ledige stillinger
Studentermedhjælp til sagsbehandling
Vil du bidrage til, at udsatte mødre og fædre kan skabe gode rammer for deres børns?

Vi sørger en ny kollega i en studenterstilling på 16 timer om ugen.

Foreningen til Støtte for Mødre og Børn søger en engageret og struktureret studentermedhjælper, der er god til at tale og lytte til de forældre, der kontakter os pr. mail og telefon samtidig med, at du er struktureret og effektiv, når det handler om at sikre, at dokumentationen for de mange legatansøgninger vi modtager hver dag, er på plads.

Vi er et lille sekretariat, hvor vi hjælper hinanden i dagligdagen. Ansættelse er i København med tiltrædelse pr. 1. september 2020. Da vores lokaler ligger i et krisecenter er det et krav, at vi indhenter børneattest.

Du skal bidrage med:
• Løbende kommunikation med vores brugere særligt pr. telefon og mail.
• Forbehandling af legatansøgninger herunder sikre, at det nødvendige materiale er sendt samt at ansøgerens historie er foldet tilstrækkeligt ud.
• Administrative opgaver i samarbejde med kolleger.

Som studentermedhjælper vil dine primære arbejdsopgaver bestå i at bistå i den daglige drift både ift. legatbehandlinger, fundraising samt andre administrative opgaver. Stillingen er nyoprettet, så du vil i høj grad selv være med til at præge stillingen.

Vi forventer, at du:
• er god til at lytte og sætte dig ind i forældrenes og deres familier situation, når de beder om hjælp.
• er omhyggelig, og kan arbejde både selvstændigt og i teams
• er struktureret.
• er stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation.

Yderligere information og kontakt:
Vil du vide mere om stillingen, så skriv til sekretariatsleder Maria Blankensteiner på mmb@morbarn.info. Vi vil rigtigt gerne fortælle mere om, hvem vi er, men da det er sommerferie, så foretrækker vi spørgsmål via mails.

Ansøgning:
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 15. august til mmb@morbarn.info