Vil du bidrage til, at økonomisk udsatte mødre og fædre, der står alene med deres børn, kan få hjælp til skabe gode rammer for deres børn?
Foreningen til Støtte for Mødre og Børn søger en engageret og struktureret studentermedhjælper, der er god til at tale og lytte til de forældre, der kontakter os pr. mail og telefon samtidig med, at du er struktureret og effektiv, når det handler om at sikre, at dokumentationen for de mange legatansøgninger vi modtager hver dag, er på plads.

Vi søger en ny kollega i en studenterstilling på 16 timer om ugen. Du bliver en del af et lille studenterteam på to studentermedhjælpere, hvor tæt samarbejde og koordinering er en forudsætning for et velfungerende team. Vi er et lille sekretariat, hvor vi hjælper hinanden i dagligdagen. Ansættelse er i København med tiltrædelse hurtigst muligt og senest d. 1. marts 2022.

Dine primære arbejdsopgaver er, at bistå i den daglige drift både ift. legatbehandlinger samt andre administrative opgaver. Du vil i høj grad have mulighed for at præge stillingen og dets indhold.

Du skal bidrage med:
• løbende kommunikation med vores brugere særligt pr. telefon og mail herunder konkret hjælp til at få indsendt den rigtige type dokumentation
• forbehandling af legatansøgninger herunder sikre, at det nødvendige materiale er sendt samt at ansøgerens historie er foldet tilstrækkeligt ud.
• administrative opgaver i samarbejde med kolleger.

Vi forventer, at du:
• er respektfuld, god til at lytte og sætte dig ind i forældrenes og deres familiers situation, når de beder om hjælp.
• er omhyggelig, og kan arbejde både selvstændigt og i teams
• er struktureret.
• er stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation.

Ansættelse sker efter Funktionærloven. Vi indhenter børneattest forud for din ansættelse. 

Yderligere information og kontakt:
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt sekretariatsleder Maria Blankensteiner på 6016- 0681 eller mmb@morbarn.info. Du er også velkommen til at skrive til studentermedhjælper Barbara Warnøe på bw@morbarn.info, så vil hun kontakte dig efter hendes eksamener i midten af januar måned.

Du forventes at kunne fordele timerne på minimum to faste arbejdsdage, som planlægges i samarbejde med din kollega i studenterteamet. Vi er fleksible ift eksamensperioder m.m.

Ansøgning:
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 24. januar til morbarn@morbarn.info